O nama

Vedran Zrilić i Josipa Kunek osnovali su 2010. godine poduzeće Zoom Zoom auto sa sjedištem u Zagrebu. Temelje dosadašnjeg poduzeća postavio je njihov otac davne 1970. godine, te je na njih prenio svoje znanje i iskustvo.

Vedran Zrilić i Josipa Kunek 2010. pokreću brend ZOOM ZOOM AUTO sa
sjedištem u Zagrebu. Trenutno posluju na lokaciji Štefanovec 33 u prodajno-servisnom centru od 1000 m2 na dva kata u svom vlasništvu, koji se proteže na 3000 m2 zemljišta.

Poslovne aktivnosti poduzeća uključuju:

  • prodaju i distribuciju rabljenih i novih Mazda dijelova
  • Mazda servis
  • limarija i lakiranje za sva Mazda vozila
  • otkup i prodaja Mazda vozila

Dijelove ugrađuju naši automehaničari, tehničari i certificirani stručnjaci sa preko 15 godina iskustva koji su specijalno obučeni za rad sa Mazda automobilima. Naša najveća snaga jest upravo predanost poslu te pravovremeno prilagođavanje tržišnim uvjetima. Poštujući ta dva principa dokazali smo da je moguće imati efikasan i pouzdan sustav s jasnom organizacijskom kulturom i ulijevajući pritom povjerenje među kupcima i partnerima.

Proteklih godina rastavili smo više od tisuću različitih Mazda modela, te na lageru posjedujemo više od milijun različitih artikla, samim time osiguravaju promptnu isporuku svih dijelova mehanike,limarije i interijera za sve Mazda modele.

Svakom zadatku pristupamo individualno fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost na čijim temeljima smo gradili tvrtku ZOOM ZOOM AUTO.

Pokreću nas naši kupci, partneri i suradnici zbog kojih se kontinuirano educiramo i usvajamo nove tehnike. Svi naši auto mehaničari su vrhunski obučeni, koristimo kvalitetne dijelove, originalna Mazda ulja i Mazdinu dijagnostiku da biste Vi bili sigurni u Vašoj Mazdi!

Kod nas možete obaviti redovite servise, ukloniti kvarove kao i limarske i lakirerske usluge po izvidu štete svih osiguravajućih društava.

Kvaliteta ovlaštenog servisa po povoljnijoj cijeni!

Jer mi volimo Vašu Mazdu Više od Vas !
Predani Izvrsnosti !